Spoed tandarts Amstelveen – Tandartsenpraktijk Carmenlaan
Spoed tandarts Amstelveen – Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Spoed tandarts Amstelveen

Tandartsenpraktijk Carmenlaan is altijd bereikbaar voor spoedgevallen. Er is niets zo vervelend als acute pijn of complicaties in de mond. Bij spoed of een ongeval waarbij uw gebit beschadigd is geraakt, wilt u dan ook het liefst zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom zijn we ook buiten onze openingstijden bereikbaar als spoed tandarts in Amstelveen. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons om een afspraak te maken.

 • Ervaren team van spoedtandartsen
 • Korte wachttijd, u kunt vaak dezelfde dag nog terecht
 • Nog geen patiënt bij ons? U bent alsnog welkom
 • Goed bereikbare locatie in Amstelveen
 • Weekend tandarts op afspraak

Neem direct contact op bij spoed

Bij een spoedgeval kunt u ons van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:10 tot 16:45 uur telefonisch bereiken op nummer 020 – 345 5345. Buiten de praktijkuren kunt u terecht bij het nummer dat u hoort op het antwoordapparaat. We maken direct een afspraak op korte termijn. Behandelingen op zaterdag zijn alleen op afspraak mogelijk. Zo krijgt u zo snel mogelijk de behandeling die u nodig heeft.

Wanneer met spoed naar de tandarts?

Nu vraagt u zich misschien af: “wanneer is iets een spoedgeval?”. U kunt bij de tandarts met spoed een afspraak inplannen in de volgende situaties:

 • Hevige pijn in uw tand of kies
 • Een bloeding of nabloeding
 • Uitgevallen of afgebroken pijnlijke tand of kies
 • Ernstig tandletsel
 • Hevige zenuwpijn na een behandeling
 • Ontstekingen
 • Loszittende tand of kies

Kosten spoed tandarts

De kosten van een tandarts bij spoedgevallen liggen gemiddeld tussen de € 50,- en € 250,-. Dit ligt natuurlijk geheel aan de behandeling. Heeft u bijvoorbeeld met spoed een wortelkanaalbehandeling nodig, dan kunnen de kosten oplopen tot wel € 450,-. De kosten die onze spoed tandarts rekent, zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en in heel Nederland hetzelfde. Aangezien u in sommige gevallen de factuur direct na de behandeling moet betalen, is het verstandig om vooraf te informeren naar de geschatte kosten en de betalingswijze. Het kan namelijk ook voorkomen dat dit via uw zorgverzekering wordt geregeld.

Bekijk hier de algemene tarieven van onze tandheelkundige behandelingen.

Belangrijke tips van onze spoed tandarts

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, willen we u vragen of u rekening kunt houden met een aantal belangrijke punten. Hieronder vindt u zes tips waardoor we u sneller kunnen helpen:

 1. Maak zo snel mogelijk een afspraak. Alleen voor nabloedingen en ernstig tandletsel is ’s avonds, ’s nachts en in het weekend de dienstdoende spoeddienst van het OLVG bereikbaar op telefoonnummer 020 740 1221 of de Mondzorgpoli op telefoonnummer 020 723 4848.
 2. Vraag voorafgaand uw bezoek naar de verwachte kosten en hoe de betaling in zijn werk gaat. Zo gaat u goed voorbereid naar onze tandartsenpraktijk in Amstelveen.
 3. Probeer rustig te blijven, zodat we u goed kunnen verstaan.
 4. Is uw tand afgebroken of uitgevallen? Bewaar deze dan tijdelijk in een glas melk of uw speeksel of neem hem mee in uw mond onderweg naar de praktijk. Dit voorkomt uitdroging van het wortelvlies, zodat we hem eventueel nog kunnen terugplaatsen.
 5. Neem uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee naar de praktijk. Indien u niet als reguliere patiënt bij ons staat ingeschreven dient u de factuur direct te betalen zodra u bent geholpen.

Veelgestelde vragen spoed tandarts Amstelveen

Hieronder vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen over de spoed tandarts. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Kan ik ook in het weekend naar de tandarts?

Als u een spoedbehandeling nodig heeft, kunnen we u in het weekend behandelen. U dient eerst telefonisch een afspraak te maken. Voor reguliere behandelingen bent u welkom op maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:30 uur.

Wat moet ik meenemen naar de spoed tandarts?

Allereerst neemt u altijd uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee. Het kan voorkomen dat we u vragen de kosten direct te betalen na de behandeling. Is uw tand of kies afgebroken? Neem deze dan mee in een glas melk of in een bakje met uw speeksel. Zo voorkomt u uitdroging en vergroot u de kans dat we hem kunnen terugplaatsen.

Wat moet ik doen bij een beetje (kies)pijn?

Als u last van milde pijn of gevoeligheid heeft, kunt u gerust paracetamol eventueel in combinatie met ibuprofen innemen. Let op dat u niet meer neemt dan de maximale dosis. Merkt u dat dit niet helpt en de pijn heviger wordt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor het maken van een spoedafspraak.

Uw tandarts in Amstelveen: ook bij spoed

De tandartsen bij Tandartsenpraktijk Carmenlaan geven veel om uw gezondheid. Maak daarom een spoedafspraak bij uw tandarts in Amstelveen om snel van uw acute (kies)pijn af te komen. We bieden snelle hulp bij tandletsel na een ongeval of andere situaties waarbij de behandeling niet uitgesteld kan worden. Ons toegewijde team staat zes dagen per week voor u klaar en kan altijd ruimte maken voor een spoedgeval. Neem telefonisch contact met ons op zodat we u sneller kunnen helpen.

Onze tandartspraktijk is eenvoudig te bereiken

Tandartsenpraktijk Carmenlaan in Amstelveen is makkelijk te bereiken. Komt u met de auto? Er is genoeg parkeergelegenheid vlak voor onze praktijk. We hebben bezoekerspassen voor 2 uur lang gratis parkeren, u kunt uw kenteken bij ons aanmelden. Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u uitstappen bij bushalte Ouderkerkerlaan of Oranjelaan. Vanaf hier is het slechts 10 minuten lopen.

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Carmenlaan
Carmenlaan 361
1183 SM Amstelveen

(020) 345 5345info@tandartsenpraktijkcarmenlaan.nl

Openingstijden

Maandag:08.00 – 16.30 uur
Dinsdag:08.00 – 16.30 uur
Woensdag:08.00 – 16.30 uur
Donderdag:08.00 – 16.30 uur
Vrijdag:08.00 – 16.30 uur
Zaterdag:Op afspraak

Contact met Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Wilt u meer informatie over onze tandartspraktijk in Amstelveen? Neem gerust contact met ons op via 020-3455345. We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Of vul het contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.