Tandartsbehandelingen - Tandartsenpraktijk Carmenlaan
Tandartsbehandelingen - Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Tandartsbehandelingen

Tandartsenpraktijk Carmenlaan biedt een breed scala aan tandartsbehandelingen voor jong en oud. Of het nu gaat om een periodieke controle, tanden bleken of een wortelkanaalbehandeling, ons team staat iedere werkdag voor u klaar. Ontdek al onze tandheelkundige behandelingen op deze pagina. Schrijf u vandaag nog in of maak een afspraak voor uw volgende behandeling.

Spoed tandartsbehandelingen

Bij spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht voor een behandeling. Of het nu gaat om een afgebroken tand, kiespijn of een ander spoedgeval, we helpen u graag. Neem bij acute pijn of een spoedgeval altijd direct contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Bij spoed kunt u op ons werkdagen van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:10 tot 16:45 uur telefonisch bereiken via 020 – 345 5345. Buiten de reguliere openingstijden kunt u terecht bij het nummer dat u hoort op het antwoordapparaat.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling kan nodig zijn als er een ontsteking zit in het wortelkanaal van een tand of kies. Onze tandartsen voeren deze behandeling vakkundig uit.

Lees meer

Mondhygiënist

Onze mondhygiënisten helpen u graag bij het schoonhouden van uw gebit en tandvlees. Door regelmatige controles en reiniging voorkomt u gebitsproblemen.

Lees meer

Gaatje in tand of kies

Een gaatje in een tand of kies, ook wel cariës of tandbederf genoemd, kan voor flinke problemen zorgen als het niet op tijd wordt behandeld. Bij ons kunt u terecht voor preventie en behandeling van cariës.

Lees meer

Facings

Een facing is een dun laagje tandkleurig materiaal dat we op de tand aanbrengen. Het wordt gebruikt om verkleuringen, scheefstand of beschadigingen van tanden te verbergen.

Lees meer

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen worden gebruikt om beschadigde of ontbrekende tanden te herstellen. Onze tandartsen zorgen voor een perfect passende oplossing voor een natuurlijk resultaat.

Lees meer

Invisalign

Invisalign is een onzichtbare beugel die bijdraagt aan het rechtzetten van scheve tanden. Bij ons kunt u terecht voor zowel advies als de behandeling met Invisalign.

Lees meer

Tanden bleken

Wilt u graag wittere tanden? Dan kunt u uw tanden bleken onder begeleiding van onze tandartsen. Dit kan zowel in de praktijk als thuis met een speciale bleekset.

Lees meer

Periodieke controle

Een periodieke controle is belangrijk om eventuele problemen op tijd te ontdekken en te behandelen. Onze tandartsen zorgen voor een grondige controle en reiniging.

Lees meer

Preventie-assistentie

Onze preventie-assistent helpt bij het voorkomen van tandheelkundige problemen. Hij geeft advies over mondverzorging en kunnen fluoride aanbrengen of uw tanden en kiezen polijsten.

Lees meer

Het zijn erg aardige medewerkers en de behandelingen worden zonder enige pijn uitgevoerd. daarom verdiend deze praktijk sowieso 5 sterren.” – Yared B.

Geweldige tandarts praktijk!!” – Luam T.

Neem contact op met Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Wilt u meer weten over onze tandartsbehandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Uzelf of uw kinderen Inschrijven bij Tandartsenpraktijk Carmenlaan doet u eenvoudig online. We heten nieuwe patiënten van harte welkom!

Adresgegevens

Tandartsenpraktijk Carmenlaan
Carmenlaan 361
1183 SM Amstelveen

(020) 345 5345info@tandartsenpraktijkcarmenlaan.nl

Openingstijden

Maandag:08.00 – 16.30 uur
Dinsdag:08.00 – 16.30 uur
Woensdag:08.00 – 16.30 uur
Donderdag:08.00 – 16.30 uur
Vrijdag:08.00 – 16.30 uur
Zaterdag:Op afspraak

Veelgestelde vragen over onze tandartsbehandelingen

  • Voor welke behandelingen moet ik meerdere keren langskomen?

  • Zijn tandheelkundige behandelingen pijnlijk?

  • Wat zijn de kosten van een tandartsbehandeling?

  • Moet ik naar de tandarts als ik nergens last van heb?

Contact met Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Wilt u meer informatie over onze tandartspraktijk in Amstelveen? Neem gerust contact met ons op via 020-3455345. We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Of vul het contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.