Tanden bleken met PrevDent® – Tandartsenpraktijk Carmenlaan - Tandartsenpraktijk Carmenlaan
Tanden bleken met PrevDent® – Tandartsenpraktijk Carmenlaan - Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Tanden bleken met PrevDent® – Tandartsenpraktijk Carmenlaan

 

 

Tanden bleken

Bent u ontevreden over de kleur van uw tanden? Dan is tanden bleken met PrevDent® voor u de juiste oplossing. Met de PrevDent behandeling bieden wij u een comfortabele, snelle en veilige methode om u een stralend witte lach te bezorgen. Laat ook uw tanden bleken in ons tandartsenpraktijk en profiteer van de volgende voordelen:

 • Pijnloos uw tanden bleken
 • Uw tanden worden 6 tot 9 tinten witter
 • Veilige en effectieve methode
 • Binnen een uur wittere tanden
 • Langdurig resultaat

Wilt u weten wat een bleekbehandeling met PrevDent voor u kan betekenen? We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via onderstaande buttons.

Wat houdt een PrevDent bleekbehandeling in?

Om tanden een natuurlijk witte kleur te geven, moeten het tandglazuur en tandbeen van binnenuit gebleekt worden met 6% waterstofperoxide of 10 tot 16% carbamideperoxide. Alleen dan is tanden bleken effectief en veilig. Deze behandelingen mogen volgens EU-regelingen alleen worden uitgevoerd onder supervisie van de tandarts. Met de PrevDent nHAp™ In-Office Whitening methode helpt de tandarts u binnen één uur aan 8 à 9 nuances wittere tanden.

De voordelen van de PrevDent® behandeling.

Omdat de PrevDent behandeling een snelle en effectieve methode is, brengt hij veel voordelen met zich mee:

 • Pijnloze behandeling om de tanden te bleken
 • Door de gepatenteerde formule een veilige methode
 • 6 tot 9 tinten lichter
 • In 1 zitting een prachtig eindresultaat
 • Een langdurig resultaat

Laat uw tanden bleken bij Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Bent u benieuwd naar het bleken van uw tanden door middel van de PrevDent behandeling? We informeren u graag over deze effectieve bleekbehandeling. Neem voor vragen gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Veelgestelde vragen over tandenbleken

Is het bleken van tanden veilig?

Ja, mits dit veilig en professioneel gebeurt. De PrevDent CrWR 6% H2o2 bleekbehandeling, geautoriseerd door de tandheelkunde, is een veilige in-office behandeling die diepliggende verkleuringen verwijdert met gegarandeerd het laagste percentage (6%) aan waterstofperoxide. De behandelmethode voldoet volledig aan de nieuwe wetgeving van de EU, welke sinds 1 november 2012 geldt. Een PrevDent CrWR behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd door een professional.

Is het bleken van tanden gevoelig?

De PrevDent CrWR behandeling verloopt in 99,9% van alle gevallen zonder pijn. De nHAP (nano-Hydroxyapatiet) die verwerkt is in de 6% re-Whtening Solution staat bekend om zijn sterk reminiraliserende en herstellende werking van het glazuur zowel tijdens als na het bleken. De methode is daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. In geval er toch een lichte gevoeligheid ontstaat, zal dit binnen 24 uur na de behandeling zijn verdwenen.

Is de peroxidehoudende gel schadelijk voor mijn tanden?

Door de nieuwe wetgeving van de EU per 1 november 2012 wordt het gebruik van waterstofperoxide in producten aan banden gelegd. PrevDent CrWR gebruikt slechts 6% en voldoet daarmee aan de veiligheid norm.

Peroxide is een oxidant. Waterstofperoxide valt uiteen in H2O+O2 (water en zuurstof) en bindt zich aan pigmenten (verkleuringen) en dringt door tot in de tandkern. Door het gebruik van een bleeklamp wordt het oxidatieproces versneld. Vervolgens valt de peroxide die gebonden is met de pigmenten uiteen in water en zuurstof en wordt deze afgevoerd via de tanden en uiteindelijk door het lichaam. Water en zuurstof zijn lichaamseigen stoffen en dus niet schadelijk. De veiligheid van waterstofperoxide is onafhankelijk vastgesteld en beoordeeld door de Scientific Committee on Cosmetic and Non-Food Products (SCCNFP), US Food & Drug Administration (FDA), wereldwijde professionele organisaties en key opinion leaders uit de dentale professie. Al deze instanties hebben geconcludeerd dat het gebruik voor het witter maken van de tanden zowel veilig als effectief is.

 • Hoe kan ik een ontsteking van het wortelkanaal voorkomen?

 • Hoeveel kost een wortelkanaalbehandeling?

 • Wat zijn de risico’s van een wortelkanaalbehandeling?

 • Ik ben nog niet eerder bij Tandartsenpraktijk Carmenlaan geweest. Hoe schrijf ik me in?

Contact met Tandartsenpraktijk Carmenlaan

Wilt u meer informatie over onze tandartspraktijk in Amstelveen? Neem gerust contact met ons op via 020-3455345. We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar van 08.30 uur tot 11.30 uur en van 13.30 uur tot 16.30 uur. Of vul het contactformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.